Sarat & Kaayaan

Sarat & Kaayaan urang

Sarat kaluman ieu sareng katangtuan ( "Aturan") nerapkeun ka Media Sosial Kawat (SMWIRE) distribusi pencét release (nu "kaluman"). Lamun ngirim urang kaluman a anjeun satuju bisa kabeungkeut ku Aturan ieu. aturan ieu bisa ngarobah iraha wae jeung anu batal mana dilarang ku hukum.

 

Ngan ngirimkeun Pencét kiriman ngaleupaskeun Mun anjeun dalapan belas OR leuwih.

 

Anjeun ngaku resi tinimbangan alus sarta berharga pikeun kaluman anjeun), kaasup tapi teu diwatesan ka, tinimbangan kaluman anjeun, sarta kamungkinan, citakan tina kintunan anjeun dina Cara ngirim jeung publisitas ngeunaan kaluman Anjeun.

 

Paké tina kiriman anjeun:Simkuring teu ngajamin yén kaluman anjeun bakal muncul dina sakabeh Kaca jaringan disebutkeun atawa digambarkeun. Ku cara méré kaluman, Anjeun dibere SMWIRE, licensees masing-masing, ngaganti jeung nangtukeun di sakuliah dunya a, royalti bébas, poverty, irrevocable, non-ekslusif jeung pinuh lisénsi ngagunakeun, baranahan, ngaropéa, adaptasi, edit, nyebarkeun sub-licensable, narjamahkeun, nyieun karya turunan ti, ngadistribusikaeun, nedunan, sarta nembongkeun kaluman anjeun (dina sadayana atawa sabagian) dina Distribusi, dina sagala program lianna, atawa di mana wae iklan, promosi jeung publisitas, dina formulir naon, dina sagala na sagala média kiwari dipikawanoh atawa hereinafter devised, di sakuliah dunya, dina perpetuity. SMWIRE bisa, dina kawijaksanaan budi anak, pos atawa nyebut ngaran hareup anjeun, ngaran tukang, kotana jeung / atawa kaayaan, dina sambungan kalawan ngamangpaatkeun kaluman anjeun, tanpa tambahan kiridit, santunan, iber, idin atawa persetujuan.

Kaayaan umum:

 

  • Pencét Release kiriman kedah:janten aslina tur jujur.

 

  • Pencét Release kiriman teu kudu:

Ngandung sagala bahan jorang, karasa libelous, fitnah, tortuous, derogatory, dibeunangkeun atawa lamun heunteu pantes

ngandung sagala informasi rahasia atawa informasi nu bisa nangtukeun pihak katilu mana wae;

ngalanggar sagala hak pihak katilu mana wae, kaasup tapi teu diwatesan ka, hak cipta, dagang, privasi sarta publisitas hak, atawa ngalanggar sagala hukum atawa Perda

 

Anjeun solely tur sagemblengna jawab sakabeh kiriman Pencét Release nu ngalebetkeun na konsékuansi tina kintunan maranéhanana. Anjeun makéna pikeun sagala tatu atanapi Karuksakan disababkeun atawa ngaku jadi dibalukarkeun ku anjeun Pencét Release kaluman, jeung anjeun satuju indemnify, sékrési jeung tahan SMWIRE bahya, sarta unggal maranéhanana kolotna masing-masing, subsidiaries, affiliates, ngaganti, licensees tur nangtukeun, sarta perwira, direksi, agén, Panyekel maranéhna equity jeung karyawan ( "Pihak Dileupaskeun") ti sagala na sagala klaim, tindakan, Karuksakan, karugian, Liabilities, waragad, expenses (kaasup, tanpa watesan, waragad attorneys '), tatu atanapi nyababkeun peta sama sekali nu sagala cara anu disababkeun ku, timbul kaluar tina atawa hasil tina, kreasi anjeun sarta kaluman tina Pencét Release kaluman, citakan tina Pencét Release kaluman di cara ngirim, nu paméran of cara ngirim, atanapi pamakéan kaluman Anjeun atawa sagala karya diturunkeun tina kintunan Anjeun ku pihak Dileupaskeun, dina sagala téori légal sama sekali, kaasup tanpa watesan, ngaklaim pikeun hak cipta, invasi privasi sarta defamation.

 

sengketa:Ieu aturan, AND kaluman anjeun mencet ngaleupaskeun kaluman, diatur ku, jeung bakal ditaksir luyu jeung, hukum Nagara Texas, AND Forum AND tempat Pikeun sengketa Sakur bakal IN Austin, Texas. Lamun kontrovérsi OR ngaku teu Upami ngumbar ngaliwatan diskusi langsung OR mediasi, IT wajib mangka dipungkas ku Final AND mengikat arbitrase diadministrasi ku yudisial arbitrase AND mediasi jasa, Nyarita., Luyu jeung ANAK aturan STREAMLINED arbitrase jeung prosedur OR versi saterusna tujuanana, kaasup pilihan banding prosedur (THE "JAMS aturan", aya diWWW.JAMSADR.COM, Kaasup, tanpa watesan, aturan nyadiakeun yén unggal pihak wajib BAYAR pro RATA babagi miboga waragad jeung expenses JAMS, jeung aturan nyadiakeun Pikeun kapanggihna dugi AND Exchange inpormasi). Aturan JAMS Pikeun pilihan arbiter AN bakal dituturkeun, iwal arbiter THE bakal dialam dilisensikeun prakna hukum di California OR A nangtoskeun pensiunan. ALL cara ngagawe dibawa nurutkeun ka ayat bakal dilakukeun di county Travis. THE ubar pikeun ngaku Sakur bakal dugi ka Karuksakan nu sabenerna, jeung IN NO acara wajib pihak Sakur jadi dijudulan cageur PUNITIVE, EXEMPLARY, CONSEQUENTIAL, OR Karuksakan incidental, kaasup waragad Pangacara'S OR LAIN waragad patali saperti Bringing ngaku, atawa RESCIND Ieu perjangjian OR neangan INJUNCTIVE atawa relief adil LAIN.

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!