çmimi

NJOFTIM FALAS për shtyp: Bleni një dhe merrni shkarkimin tjetër të njëjtë FALAS

  • Social Wire Media
  • $ 89
  • Mbështetje e plotë editoriale
  • Video Referuar në YouTube Channel
  • Shpërndarja e kanalit të mediave sociale
  • Kuotat e përfshira
  • Forma e kontaktit të drejtpërdrejtë të gazetarëve
  • Shpërndarja e Rrjetit të Lajmeve të Rrjetit
  • Shpërndarja e Rrjetit Lokal të Lajmeve Syndicated
  • Raporti i Raportit Standard
  • Social Media Wire Enhanced
  • $ 129
  • Mbështetje e plotë editoriale
  • Referencat e mediave sociale të 20,000 janë të garantuara
  • Video Referuar në YouTube Channel
  • Drejtpërdrejt në shënjestër Facebook PRads ™
  • Instagram PRads ™ i drejtpërdrejtë i synuar
  • Shpërndarja e Enhanced Social Media Channel
  • Kuotat e përfshira
  • Forma e kontaktit të drejtpërdrejtë të gazetarëve
  • Shpërndarja e Rrjetit të Lajmeve të Rrjetit
  • Shpërndarja e Rrjetit Lokal të Lajmeve Syndicated
  • Raporti i Raportit Standard
  • Raporti i referimit të medias sociale në Google
  • Tela e medias sociale përfundoi
  • $ 289
  • Mbështetje e plotë editoriale
  • Analiza e avancuar e Sentimentit të Dokumenteve të PR
  • Referencat e mediave sociale të 40,000 janë të garantuara
  • Video Referuar në YouTube Channel
  • Drejtpërdrejt në shënjestër Facebook PRads ™
  • Instagram PRads ™ i drejtpërdrejtë i synuar
  • Shpërndarja e Enhanced Social Media Channel
  • Kuotat e përfshira
  • Forma e kontaktit të drejtpërdrejtë të gazetarëve
  • Shpërndarja e Rrjetit të Lajmeve të Rrjetit
  • Shpërndarja e Rrjetit Lokal të Lajmeve Syndicated
  • Raporti i Detajuar i Clip
  • Raporti i referimit të medias sociale në Google
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!