Na telefononi 254.340.0234

Arritja e synuar e miliardave nga 2.5

Thelbi i një njoftimi për media të SMWire newswire është projektuar për shpërndarjen e vërtetë të shtypit Social Media. Elementet e tua të lirimit do t'i prezantohen audiencës suaj të synuar në Portalet e Social Media si Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube, Twitter, Photobucket dhe 25 më shumë duke krijuar një Rrjet Social Media në dispozicion për mbi 2.5 miliardë njerëz në çdo orë 24. Ne ekskluzivisht shtyjmë deklaratën tuaj për shtyp si një reklamë në shënjestër në Facebook, Instagram dhe LinkedIn për dy javë. Asnjë newswire tjetër nuk ofron këtë shërbim efektiv në mediat sociale.

Mijëra KANALA TË SHPËRNDARJES

Lajmet tuaja janë të publikuara në faqet e lajmeve të shpërndarjes në nivel lokal, rajonal dhe kombëtar, që ofrojnë një tavolinë të madhe lajmesh dhe marrje të motorëve kërkimi. Ne paraqesim jo vetëm rrjetin tonë dhe qindra rrjeta të lajmeve të përbashkëta, por me 50 + newswires tjera që shpërndajnë lirimin tuaj në mijëra kanale të lajmeve të rrjetit partner në World Wide Web. Asnjë newswire nuk mbulon shumë kanale të shpërndarjes së lajmeve.

DIFFERENCA TONA

SMWire është lajmi i vetëm i cili menjëherë angazhohet audienca juaj me një reklamë të synuar PR në Facebook, Instagram dhe LinkedIn. Kjo do të thotë që lirimi juaj vendoset para audiencës / klientëve tuaj të veçantë në portalet kryesore të medias sociale pa pritjen e zakonshme të "marrjes". Ne gjithashtu sigurojmë statistika të marrjes në kohë reale të Google dhe Yahoo në rrjetin tonë SMWIRE përmes SMStats tonë të ngulitur në lirimin tuaj. Faqen e parë të shpërndarjes së 100, të cilën publiku juaj publikohet, është gjithashtu i përfshirë në lëshimin tuaj për referencë të shpërndarjes në rrjetin tonë SWWIRE. Asnjë newswire nuk ofron verifikim të automatizuar dhe statistika direkt nga faqja juaj e shtypit.

NË LAJME SOT

Rrokullisni njoftimin tuaj për shtyp duke përdorur butonin më poshtë

Chat i hapur
1
Close chat
Përshëndetje! Ju lutemi shtypni butonin Start për të biseduar me mbështetjen tonë :)

fillim

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!