Услови на употреба

Нашите услови и услови

Овие Услови и правила за поднесување ("Правила") се однесуваат на дистрибуција на соопштенија за медиумите на социјалните мрежи (SMWIRE) ("поднесување"). Ако ни пратите поднесок, се согласувате да бидете обврзани со овие правила. Овие правила можат да се променат во секое време и да бидат неважечки кога е забрането со закон.

 

САМО ИСПРАЌАТЕ ПРЕТПРИЈАТИЈАТА ОДНЕСУВААТ ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ДОКОЛКУ ОГРАНИТЕ ИЛИ ПОВЕЌЕ.

 

Вие потврдувате прием на добро и вредно внимание за вашиот Поднесување), вклучувајќи, но не ограничувајќи се на, разгледување на вашиот Поднесување и можноста за вклучување на вашиот Поднесување во објавувањето и публицитет во врска со вашиот Поднесување.

 

Употреба на вашите поднесоци:Ние не гарантираме дека вашиот Поднесување ќе се појави на сите мрежни страници споменати или претставени. Со обезбедување на Поднесување, му доделувате на SMWIRE, нивните лиценци, наследници и доделува лиценца за користење, репродуцирање, менување, приспособување, уредување, објавување, преведување, издавање, лиценцирање, да создавате деривативни дела од, да дистрибуирате, да ги прикажувате и прикажувате Вашите Поднесоци (во целост или делумно) во Дистрибуцијата, во која било друга програма, или во било кое рекламирање, промоција и публицитет, во било која форма, во кој и да е медиум кој сега е познат или во понатамошниот текст измислен, низ целиот свет, во вечни времиња. SMWIRE може, по своја дискреција, да го објави или спомене вашето име, презиме, град и / или држава, во врска со користењето на Вашето Поднесување, без дополнителен кредит, компензација, известување, дозвола или одобрување.

Општи услови:

 

  • Соопштенија за медиумите МОРА да:бидете оригинални и вистинити.

 

  • Соопштенија за печатот МОРА да не:

Содржат непристојни, навредливи, клеветнички, клеветнички, измамнички, навредливи, незаконски или на друг начин несоодветен материјал

да содржи какви било доверливи информации или информации кои би можеле да ги идентификуваат трети лица;

ги прекршуваат сите права на која било трета страна, вклучувајќи, но не ограничувајќи се на авторски права, заштитен знак, права на приватност и публицитет, или кршење на било кој закон или регулатива

 

Вие сте исклучиво и целосно одговорни за сите поднесоци за печатот кои ги доставувате и за последиците од нивното доставување. Вие сте одговорни за какви било повреди или штети предизвикани од или се тврди дека се предизвикани од страна на вашиот печат Поднесување и се согласувате да го обештети, ослободување и држете безопасни SMWIRE, и секој од нивните родители, подружници, филијали, наследници, лиценци и дознаки, и нивните службеници, директори, агенти, сопственици на акции и вработени ("ослободени страни") од сите и сите побарувања, дејства, штети, загуби, обврски, трошоци, трошоци (вклучувајќи, без ограничување, адвокатски такси), повреди или причини за дејство она што на било кој начин се предизвикани, произлегува од или произлегува од вашето креирање и поднесување на Поднесување на соопштението за медиуми, вклучување на Поднесување на соопштенија за медиумите во објавувањето, изложба на објавување или користење на вашиот Поднесување или било какви дела што произлегуваат од вашиот поднесок од страна на ослободените страни, за било која правна теорија, вклучувајќи, без ограничување, барања за авторски права, нарушување на приватноста и клевета.

 

Спорови:Овие правила, И ПОДНЕСУВАЊЕ НА ВАШИОТ СООПШТЕНИЕ ЗА ПОДНЕСУВАЊЕ, се регулирани со, и ќе се толкуваат во согласност со, законите на државата Тексас, и Форумот И МЕСТО ЗА БИЛО спорот се во Остин, Тексас. АКО контроверзија или барање кое не е поинаку решено преку директни разговори или медијација, Потоа се реши со крајна арбитража спроведено од страна на Судскиот арбитража и посредување, INC., Во согласност со своите рационализација правила за арбитража и постапки или следните верзии од него, ВКЛУЧУВАЈЌИ ПОНУДУВАЧКАТА ПОСТАПКА ЗА ЖАЛБИ ("ПРАВИЛАТА НА ЈАМС", ДОСТАПНА НАWWW.JAMSADR.COM, ВКЛУЧУВАЈЌИ БЕЗ ОГРАНИЧУВАЊЕ, владеењето ОБЕЗБЕДУВАЊЕ дека секоја страна треба да плати пропорционално својот удел на метеж такси и трошоци, и правилата ОБЕЗБЕДУВАЊЕ ЗА ОГРАНИЧЕНА ОТКРИВАЊЕ И РАЗМЕНА НА ИНФОРМАЦИИ). ПРАВИЛА НА метеж ЗА ИЗБОР НА арбитер треба да се следат, освен дека арбитарот ќе биде искусни и лицензиран да се практикуваат законот во Калифорнија или пензиониран судија. СИТЕ ПОСТАПКИ КОИ СЕ СОГЛАСУВААТ ВО ОДГОВОРНОСТА НА ОВОЈ ОДГОВОР ЌЕ БИДАТ ПОВРЕДЕНИ ВО ТРВИСКАТА ЖРТВА. На лек за какво било побарување СЕ ОГРАНИЧЕНИ НА ВИСТИНСКИОТ ШТЕТИ И ВО НИКОЈ СЛУЧАЈ НЕМА ДА БИЛО СТРАНА има право на надомест КАЗНЕНИ, ПРИМЕРНИ, ПОСЛЕДИЧНИ ИЛИ СЛУЧАЈНИ ШТЕТИ, ВКЛУЧУВАЈКИ такси адвокат или други слични трошоци поврзани за поднесување жалба, или да го раскине овој ДОГОВОР ИЛИ ПОТРЕБУВАТЕ НЕЈЗИНИ ИЛИ КОЈА БИЛО ДРУГА ЕДЕН ОДГОВОРЕН РЕЛИЕФ.

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!