цените

БЕСПЛАТНО соопштение Купи еден и да го добиете следното исто издание БЕСПЛАТНО

  • Социјална медиумска жица
  • $ 89
  • Целосна редакциска поддршка
  • Видеа референцирани на Канал на YouTube
  • Дистрибуција на канали на социјални медиуми
  • Вклучени цитати
  • Образец за новинарски директни контакти
  • Синдицирана дистрибуција на финансиски вести
  • Синдицирана дистрибуција на локални вести
  • Стандарден извештај за клип
  • Социјална медиумска жица засилена
  • $ 129
  • Целосна редакциска поддршка
  • 20,000 Заштита на социјалните медиуми загарантирани
  • Видеа референцирани на Канал на YouTube
  • Директно насочени Facebook PRads ™
  • Директно насочени Instagram PRads ™
  • Подобрена дистрибуција на каналите на социјалните медиуми
  • Вклучени цитати
  • Образец за новинарски директни контакти
  • Синдицирана дистрибуција на финансиски вести
  • Синдицирана дистрибуција на локални вести
  • Стандарден извештај за клип
  • Реализиран извештај за социјалните медиуми на Google во реално време
  • Комплетна социјална медиумска жица
  • $ 289
  • Целосна редакциска поддршка
  • Напредна Анализа на Сентиментални ПР Документи
  • 40,000 Заштита на социјалните медиуми загарантирани
  • Видеа референцирани на Канал на YouTube
  • Директно насочени Facebook PRads ™
  • Директно насочени Instagram PRads ™
  • Подобрена дистрибуција на каналите на социјалните медиуми
  • Вклучени цитати
  • Образец за новинарски директни контакти
  • Синдицирана дистрибуција на финансиски вести
  • Синдицирана дистрибуција на локални вести
  • Детален извештај за клип
  • Реализиран извештај за социјалните медиуми на Google во реално време
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!