За SMWire

КОИ СМЕ НИЕ

SMWire беше развиен од пионерите во социјалните медиуми. Ние сме биле вклучени во индустријата newswire за повеќе од 11 години. Нашата нова порака е уникатна бидејќи не нуди само традиционална дистрибуција на вести канали, туку ги содржи и вашите елементи за соопштенија за печатот во порталите на социјалните медиуми. Соопштението за социјалните медиуми Mesh, исто така, е прва од ваков вид за активно "притискање" на соопштенија за јавноста за целните групи на социјалните портали на Фејсбук, Instagram и LinkedIn.

Нашата канцеларија се наоѓа само надвор од Остин, Тексас на езерото Тревис во прекрасната земја на Хилс Хил.

ЦЕЛНИ СОЦИЈАЛНИ МЕДИУМИ
ВЕСТИ СИНДИКАЦИЈА
ПР ДИСТРИБУЦИЈА

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!