Јавете ни се 254.340.0234

2.5 милијарди целната домет

Јадрото на соопштението за медиумите на SMWire е изработено за вистинска дистрибуција на Социјални медиуми. Вашите елементи за објавување ќе бидат презентирани на вашата специфична целна публика во социјалните медиуми портали, како што се Фејсбук, Instagram, LinkedIn, YouTube, Twitter, Photobucket и 25, создавајќи социјална мрежна мрежа достапна за над 2.5 Милијарди луѓе секој 24 часови. Ние исклучиво го притиснеме вашето соопштение за печатење како целно прикажано рекламирање на нашите канали на Фејсбук, Instagram и LinkedIn две недели. Ниту еден друг весник не ја нуди оваа ефективна насочена социјална медиумска услуга.

ТЛУЧАР НА ДИСТРИБУЦИЈА КАНАЛИ

Вашите вести се објавуваат во низводните веб-сајтови за вести на локално, регионално и национално ниво кои нудат одличен билтен и пребарувач за пребарување. Ние ги доставуваме не само до нашата мрежа и стотици синдикирани мрежи за вести, туку и до 50 + други новинари кои го дистрибуираат твоето издание на илјадници партнерски канали за вести на World Wide Web. Ниту еден друг весник не се протега низ овие многу нови канали за дистрибуција.

НАШАТА РАЗЛИКА

SMWire е единствениот newsswire кој веднаш ја ангажира вашата публика со целна реклама за реклами на Фејсбук, Instagram и LinkedIn. Ова значи дека вашето пуштање е поставено пред вашите специфични публика / клиенти на главните портали на социјалните медиуми, без вообичаеното "пикап" чекање. Ние исто така нудиме статистика за отстранување на Google и Yahoo во нашата SMWIRE мрежа преку нашите SMStats вградени во вашето издание. Првите 100 синдикирани сајтови, за кои вашето објавување е објавено, исто така се вградени во вашето издание за дистрибуција на референца на нашата SWWIRE мрежа. Ниту еден друг newsswire не овозможува автоматизирана проверка на пиксели и статистика директно од вашата страница за соопштенија за печатот.

ВО ВЕСТИ ДЕНЕС

Претворете го вашето соопштение за печатот денес користејќи го копчето подолу

Отвори разговор
1
Затвори разговор
Здраво! Ве молиме притиснете го копчето Start за да разговарате со нашата поддршка :)

почеток

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!