Terms & Conditions

Syarat lan Ketentuan Kita

Syarat lan Ketentuan Submission iki ("Aturan") ditrapake menyang distribusi siaran Media Sosial (SMWIRE) ("pengajuan"). Yen sampeyan ngirimake usulan, sampeyan setuju supaya bisa digabung karo Aturan iki. Aturan kasebut bisa diganti kapan wae lan ora sah yen dilarang dening hukum.

 

SENI KONTEN PENERBITAN AKHIR MELIHAT AKU KELAS OVER OVER.

 

Sampeyan ngakoni panrimo pertimbangan apik lan wigati kanggo Submission Sampeyan, kalebu, nanging ora diwatesi, pertimbangan saka Submission kanggo, lan kemungkinan, kalebu Pengajuan ing Posting lan publisitas babagan Submission Panjenengan.

 

Panganggone Submissions:Kita ora njamin menawa Submission bakal katon ing kabeh kaca jaringan sing kasebut utawa dituduhake. Miturut nyediakake Submission a, sing diwenehi SMWIRE, idin pamilike, panerusipun lan nugasi donya, royalty free, terusan, irrevocable, non-eksklusif lan kanthi lisensi kanggo nggunakake, ngasilaken, ngowahi, ngganti, ngowahi, nerbitaké sub-licensable, dijarwakake, nggawe derivatif saka, mbagekke, nindakake, lan nampilake Submission (utamané utawa sebagéyan) ing Distribusi, ing program liyane, utawa ing iklan, promosi lan publisitas apa wae, ing kabeh media sing saiki dikenal utawa banjur diripta, saindhenging donya, ing salawas-lawase. SMWIRE bisa, miturut budi pekerti sawijining, kirim utawa sebutake jeneng pisanan, jeneng mburi, kutha lan / utawa negara, karo nggunakake Submission, tanpa tambahan kredit, kompensasi, notifikasi, ijin utawa persetujuan.

Umum Ketentuan:

 

  • Penerbitan Siaran Pers MUST:dadi asli lan jujur.

 

  • Penerbitan Siaran Pers MUST NOT:

Ngemot materi sing saru, nyerang, libelous, defamatory, tortuous, derogatory, ora sah utawa ora cetha

ngemot informasi utawa informasi rahasia sing bisa ngenali pihak katelu;

nglanggar hak apa wae pihak katelu, kalebu, nanging ora diwatesi, hak cipta, hak cipta, hak privasi lan publisitas, utawa nglanggar hukum utawa peraturan

 

Sampeyan pancen tanggung jawab kabeh kanggo kabeh Penerbitan Siaran Pers sing dikirim lan konsekwensi saka pengajuan. Sampeyan sing tanggung jawab kanggo maksud apa bundhas utawa kerusakan disebabake utawi dipun cariosaken disebabake Panjenengan Press Release Submission, lan sampeyan setuju kanggo indemnify, release terus SMWIRE aman, lan saben sing tuwane pamilike, tambahan, afiliasi, panerusipun, idin lan nugasi, lan pejabat, pejabat, agen, pemegang ekuitas lan karyawan ("Pihak sing Ditinggalake") saka samubarang lan tuntutan, tumindak, kerusakan, kerugian, utang, biaya, expenses (kalebu, tanpa watesan, biaya pengacara) apa wae sing disebabake, njedhul saka utawa akibat saka, nggawe lan ngirimake Penerbitan Siaran Pers, sing kalebu Penerbitan Siaran Pers di Posting, pameran Posting, utawa nggunakake Submission utawa apa wae karya sing diwiwiti saka Submission dening Partai Released, ing sembarang teori legal, kalebu tanpa watesan, klaim kanggo hak cipta, invasi privasi lan fitnah.

 

Sengketa:Iki aturan, lan pengajuan YOUR PRESS RELEASE pengajuan, diatur dening, lan bakal diterangke miturut, THE hukum ING STATE OF TEXAS, lan THE FORUM lan ajang pasulayan bakal BE IN AUSTIN, TEXAS. Yen dikonfirmasi utawa diundhuh ora disalahake liwat sarana diskusi utawa media, kasebut bakal dileksanakake dening ARBITRASI final lan panyengkuyung kang ditindakake dening JUDICIAL ARBITRATION AND MEDIATION SERVICES, INC., Sing cocog karo aturan arbitrase lan program utawa UU, Klebu PROSEDUR PUSTAKA OPTIONAL ("JAMS RULES", KARO ATWWW.JAMSADR.COM, Kalebu, Tanpa watesan, THE Aturan nyediakake sing Saben PARTY bakal mbayar PRO Rata Share ITS OF Fees lan expenses Jams, lan THE aturan nyediakake kanggo panemuan LIMITED lan ijol-ijolan INFORMASI). THE aturan Jams FOR pilihan saka panengah AN bakal mèlu, kejaba sing panengah bakal BE EXPERIENCED lan dilisensi laku LAW IN CALIFORNIA UTAWA A JUDGE pensiun. SEMINAR PROSEDUR MENGGUNAKAN PARAMETER INI bakal dileksanakake ing COUNT TRAVIS. THE RINDUKU FOR Pratelan ANY bakal BE winates Kerusakan nyata, lan IN NO acara bakal PARTY ANY bakal anduweni hak waras PUNITIVE, teladan, CONSEQUENTIAL, UTAWA Kerusakan Penting, kalebu Agung iku Fees UTAWA LAIN biaya RELATED kuwi nggawa A pratelan, UTAWA rescind THIS AGENSI UTAWA MUNGKIN INJUNCTIVE UTAWA ANY LAIN RELIEF LAIN.

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!