About SMWire

WHO kita

SMWire dikembangake dening pionir ing sindikasi berita media sosial. Kita wis melu industri anyar kanggo luwih saka 11 taun. Newswire kita unik amarga ora mung nyedhiyakake distribusi saluran warta tradisional, nanging ngetokke elemen siaran pers nang portal sosial media. Siaran pers Social Media Mesh uga pisanan sing aktif kanggo "push" siaran pers kanthi aktif menyang pamirsa sing dituju ing loro portal sosial Facebook, Instagram, lan LinkedIn.

Kantor kita dumunung ing njaba Austin, Texas ing Lake Travis ing negara Texas Hill sing ayu.

TARGETED MEDIA MEDICINE REACH
NEWS SYNDICATION
PR DISTRIBUSI

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!