nelpon kita 254.340.0234

2.5 Billion Target Reach

Inti siaran pers SMWire newswire wis direkayasa kanggo Distribusi Siaran Media Sosial sejati. Elemen release bakal diwenehi menyang pamirsa sing ditargetake ing Media Media Sosial kayata Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube, Twitter, Photobucket lan 25 nggawe Social Media Mesh luwih saka 2.5 Milyar saben jam 24. Kita secara khusus nyurung release penet minangka iklan tampilan sing diangkah ing Facebook, Instagram, lan Saluran LinkedIn kanggo rong minggu. Ora ana newswire liyane sing nawakake layanan media sosial sing ditargetake efektif iki.

RIBU PELAYANAN DISTRIBUSI

Kabar sampeyan diterbitake ing situs berita syndicated hilir ing tingkat Local, Regional, lan Nasional sing nyedhiyakake méja warta gedhe lan piksel panelusuran mesin. Kita ngirim ora mung menyang jaringan lan ratusan jaringan warta syndicated nanging kanggo 50 + newswires liyane sing nyebarake release kanggo ewu saluran warta jaringan partner ing World Wide Web. Ora ana newswire liyane sing ngliwati saluran distribusi anyar iki.

OUR DIFFERENCE

SMWire yaiku newswire ONLY sing langsung enggal nonton para penonton kanthi iklan PR sing diangkah ing Facebook, Instagram, lan LinkedIn. Iki tegese release sampeyan diselehake ing ngarep pemirsa / pelanggan tartamtu ing portal media sosial utama tanpa nunggu "pickup" biasa. Kita uga nyedhiyakake statistik pick-up Google lan Yahoo ing jaringan SMWIRE kita liwat SMStat kita sing diinstal ing release sampeyan. Situs sindikasi 100 pisanan sing diterbitake uga diterbitake ing release kanggo referensi distribusi ing jaringan SWWIRE kita. Ora ana newswire liyane sing nyedhiyakake verifikasi pickup otomatis lan statistik langsung saka kaca pencet.

ING NEWS TODAY

Muter metu Panjenengan Penerbitan Akhbar Dina Nggunakake Button Ngisor

Bukak Chat
1
Nutup chatting
Hello! Mangga pencet tombol Mulai ngobrol karo dhukungan kita :)

Mulai

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!